adidas sneakers

In diesem Forum findest du hilfreiche Themen zu Forenworld (den Zusatzservices, sowie dem Support).
Du kannst die Beiträge und das Forum natürlich jederzeit löschen.

adidas sneakers

Postby Bruce Marcellus » 2018-01-29, 07:14:13 am

ÿþEn samarbejdsversion af adidas NMD City Sock 2 adidas sneakers er i værkerne. Denne gang forbinder de tre striber sammen med United Arrows Sons for at frigive United Arrows Sons x adidas NMD CS2. Enten på fødderne er United Arrows Sons x adidas NMD CS2 klædt i en sort og grå Primeknit-overdel. Den rigtige sko kommer med adidas branding på tungen, mens venstre par kommer med United Arrows Sons branding. Et halvt cirkulært design på den mediale side tilføjer en anden dimension til skoen, mens den svarte trim på kollaben tilføjer en anden flot funktion til skoen.

Adidas Crazy Explosive 2017 Primeknit kommer snart til at falde, og vi fokuserer spotlighten på sin lysegrå / solgul version. Den højkornede basketballsko har en vævet Primeknit øvre, der også har en soklignende krave med de tre strimmelmærker i sort over hælen. En matchende fuld længde Boost polstret sål og gennemskinnelig ydersål kompletterer det slanke udseende helt. Med en pris på $ 150, skal du se den nye adidas Crazy Explosive 2017 Primeknit i solgul hos udvalgte adidas adidas sko dame butikker og online den 27. juli. Sørg for at besøg vores Air Jordan 6 Low GS Mint Foam hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder.

Adidas EQT Support 93/17 falder i to nye farveveje af kernesvart og underligt rosa i sommer. Begge par adidas spezial har en opdateret øvre, der har en pixeleret strik med grafisk broderi. Det rosa / sort og hvidt / sort tema på tværs af modellerne er detaljeret med skoens tape. Tre striber på siderne med et syntetisk sort TPU overlag på hælen. En ren hvid Boost mellemsål og sort ydersål fuldender det slanke udseende helt. Hver butik for $ 180, se efter disse farveveje af adidas EQT Support 93/17 på udvalgte adidas butikker og online i dag. Sørg for at besøge vores Air Jordan 6 Low GS Mint Foam hub side nu for skoens seneste release info og up-to-the-minute opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder.

Mens vi adidas boost afventer adidas NMD R1 Red Apple 2.0-farve senere i år, kan et andet par, som vi også ser frem til, ses ovenfor, NMD R1 Primeknit Japan i Triple Black. Denne tonale NMD R1 er konstrueret af en sort Primeknit på den øvre med matchende tre striber branding på sidepaneler. Hælflappen, snørebåndene, indersiden, fuldlængdeforstærket mellemsål og EVA-indsatsen på mellemsålen er også blevet gjort i sort for at holde tingene tynde. Afsluttende ting er japansk branding i hvid på EVA-indsatsen på den laterale mellemsål samt på hæltrækfanen. Se efter adidas NMD R1 Primeknit Japan Triple Black for at frigive noget i august til 170 dollar. Hold det låst til Kicks On Fire for opdateringer.

Hidtil har den helt nye adidas Stan Smith Sock Primeknit kun opbygget i to tonede og alsidige farveveje af sort og hvid. Nå det ændrer i dag som adidas har skabt et par udelukkende til damerne.Sammen ovenfor har denne slip-on iteration af adidas Stan Smith en soklignende konstruktion, der består af pink Primeknit på hele øvre med sort læder med detaljer på hælfanen. Yderligere læderlæder er blevet tilføjet på den mediale midfoot, som også indeholder guld adidas branding. Afslutte ting er en offwhite Stan Smith sål enhed. Så er dette en politimand eller damer? Se efter denne rosa adidas Stan Smith Sock Primeknit hos udvalgte adidas forhandlere i den nærmeste fremtid.

Bortset fra kerne sort, adidas EQT Support 93/17 falder også i wonder pink og dette par har en opdateret øvre, der har adidas campus en pixeleret strik med grafisk broderi. Den lyserøde / sorte finish er detaljeret med modellen s tape Tre Stripes på siderne med et syntetisk sort TPU overlag på hælen. En ren hvid Boost mellemsål og sort ydersål fuldender det slanke udseende helt. Retailing for $ 180, se efter adidas EQT Support 93/17 Wonder Pink hos udvalgte adidas butikker og online den 8. juli. Sørg for at besøge vores Air Jordan 6 Low GS Mint Foam hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og op til -minutter opdateringer og billeder. Hold Image det altid låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder.
Bruce Marcellus
 
Posts: 3
Joined: 2018-01-29, 06:55:29 am
Country: United States (us)
Gender: Male

Return to Willkommen bei Forenworld!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron