Achtung! Forenworld wird in Kürze eingestellt.
Forenworld wird mit Ende 2018 eingestellt und alle gehosteten Foren abgeschaltet. Bitte triff Vorkehrungen und übersiedle dein Forum zu einem anderen Provider.
Weitere Infos im Supportforum: support.forenworld.at

]nike air max[

In diesem Forum findest du hilfreiche Themen zu Forenworld (den Zusatzservices, sowie dem Support).
Du kannst die Beiträge und das Forum natürlich jederzeit löschen.

]nike air max[

Postby SidDaniell » 2018-01-18, 02:50:39 am

Her er et godt kig på Nike Hyperdunk 2016 Low nike air max Christmas Day PE. Vænne sig til det, for i morgen vil en håndfuld NBA-spillere bære det, når de tager retten på juledagen. I stedet for at gå med den traditionelle grøn / røde julfarvesætning valgte Swoosh at tage en anden rute som Nike Hyperdunk 2016 Low Christmas Day PE klipper et hvidt og metallisk guld farveskema. Efter min mening kan det ikke have meget juletræ på det, men det gør det også meget mere alsidigt i hele året. Nike har ikke planer om at frigive denne farveway, men se den i aktion i morgen i hele NBA.

Tag et kig på luxe Nike Air Max Trainer 17. Denne Air Max-model vælger at gå til et premiummotiv. Den har en øvre konstruktion udført af et Vachetta Tan-læder, der også sker ved at udnytte cross-hash vævet søm, der resulterer i kraftig ventileret paneler. Derudover leveres skoen også med en neopren slip-on øvre, der tilbyder komfort sammen med premium look. Nedenfor finder du en synlig luftenhed i fuld længde i Dark Obsidian nike sko for at færdiggøre skoets udseende. Intet ord om, hvornår disse vil falde, men vi forventer, at de skal gøre det efter 2016. Tanker om denne nye model på denne farveway? Kan disse Nike Air Maxes blive brugt indenfor og udenfor gymnastiksalen? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Klassiske Nike runner modeller udført i fedte livlige farver. Det nike air er hvad Nike Sportswear Rainbow Pack består af. Ovenfor vil du se nogle af parets del af pakken. Disse modeller omfatter Nike Waffle Racer, Nike Air Zoom Talaria og Nike Air Max 1.Alle disse ikoniske modeller behandles på en fed palette, da lyse og festlige farver tager sig af alle skoens overdele. Tag for eksempel Nike Waffle Racer som det kommer i en Neon Green øvre sidde oven på en sort sål. Eller hvad med Air Max 1 gjort i en kombination af fFuchsia og Raspberry suede accentueret af hitsne fra Yellow. Selv Talaria bliver fed som det ses set klædt i Blå og Gul. Selv om hver model er lavet i sit eget farveskema, deler de alle nike air huarache de samme specielle regnbue branding på tungen. Kig efter hele pakken for at begynde at frigive den 20. januar.

Luftvåben 1 er og har altid konstant været i Nike s rotation, da de frigiver nye farvebaner hvert par uger. Et af de nyeste tilbud, der er en del af Nike s 2016 Holiday kollektion, er denne Dark Mushroom colorway. Hele læderets overdel er dækket af en lysebrun nuance, mens der vises svarte accenter på tungen, indersiden, hælfligen og gummi ydersål. Tonal Swooshes vises på sidevægterne sammen med 82 logoer på hælene. Find denne Dark Mushroom colorway af Nike Air Force 1 Low på udvalgte Nike-konti nu for $ 90.

I sidste weekend havde Odell Beckham Jr. specielle brugerdefinerede klæder, der betalte hans respekt til Craig Sager, der døde den 15. december efter en lang kamp med Leukemia.Beckham Jr. bar klumperne i Giants-spillet mod lejonene og til vores overraskelse (ikke rigtig ) Blev Beckham bødet af N (No) F (Fun) L (League). Her er hvad OBJ sagde om sociale medier om bøden. Jeg blev bødet 18k til Craig Sager klumper, der var auktion fra klumper til den højeste byder og donere provenuet til hans kræftforskning, 18k som det er intet for dem, ingen advarsel om at tage dem af eller noget ikke! Beckham skrev dette under et billede, som DeSean Jackson skrev på Instagram, hvor han klagede over også at blive bødet for at have brugerdefinerede klip. Her er hvordan jeg føler om NFL, der giver bøden til OBJ

Det har været et godt øjeblik, da vi har vist nike free dig et par Huaraches, der virkelig fangede vores øje. Nå det er præcis det, vi har her i dag med denne nye Reflect-farve. Ved første øjekast ser det ud som en almindelig sort-sort farveway i det klassiske Tinker Hatfield design, men når du rammer skoen med lidt lys, vil du bemærke, at overlejringerne på Sidepanelerne har en iriserende reflekterende effekt, der gør dig til centrum for opmærksomheden. Nedenunder har vi den traditionelle Huarache-sole enhed gjort i hvid ledsaget af en sort gummi ydersål. Sæt din Nike Air Huarache op i Image denne nye Reflect-farvebane hos udvalgte Nike-forhandlere nu for 120 dollar.
SidDaniell
 
Posts: 4
Joined: 2018-01-18, 02:25:47 am
Country: Italy (it)
Gender: Female

Return to Willkommen bei Forenworld!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests