stemopons.be

In diesem Forum findest du hilfreiche Themen zu Forenworld (den Zusatzservices, sowie dem Support).
Du kannst die Beiträge und das Forum natürlich jederzeit löschen.

stemopons.be

Postby JessiWosv » 2017-10-11, 06:30:22 am

ÿþTopbalansmerk New Balance onthulde onlangs stemopons.be een nieuw militair sneakersprototype dat de standaardprobleem in het opstartkamp zou kunnen worden en een einde kon maken aan de contante vergoedingen die recruiten aanwenden om buitenlandse schoenen te kopen. We wilden een schoen maken met de hoogste technische prestaties, maar ook licht, en het zal duurzaam genoeg zijn om enige condities of terrein te weerstaan, zei New Balance woordvoerder Caitlin Campbell. Het ontwerp van de sneaker, genaamd de 950v2, is gemodelleerd na de ultramarathonenschoen van de onderneming, de Leadville 1210, maar is geheel vervaardigd uit Amerikaanse materialen. De versnellingen van vandaag in het leger, luchtmacht en marine kunnen een eenmalig gebruik maken $ 80-vergoeding om buitenlandse schoenen te kopen als uitzondering op de Berry-wijziging, een federale wet die het ministerie van Defensie vereist om zo mogelijk Amerikaanse producten te kopen. Het Marine Corps biedt alleen een algemene kledinguitkering die niet specifiek van toepassing is op schoenen.

Ben je waardig om de James Worthy New Balance P740 te rocken? Nou, het enige wat je onderscheidt van het ontdekken is ongeveer $ 150, terwijl nog new balance schoenen een andere kleurweg van de handtekeningskop net naar de retail is gegaan. Deze keer krijgen we een LA Lakers-geurige versie die Paars tegen Wit speelt in een zeer makkelijke kleurblokkering die de kleur spat over de hak, enkel en middenpanelen. Klassiek is een understatement en deze retro's zijn net zo authentiek als ze eigenlijk zijn. De sneakers landen stilweg in New Balance-retailers over het hele land en we hebben dit paar al in Vancouver op Vee gezien. Je kunt je vandaag naar je verzonden als ze je boot drijven.

Herfst is slechts een paar weken weg, wat betekent dat die donkere aardig-gekleurde sneakers binnenkort weer vrijkomen. New Balance verspilt niet tijd om ons te laten zien wat ze aanbieden en we houden van wat we tot nu toe zien. Hier hebben we een mooie bosgroene en rode combinatie van de Nieuwe Balans 1500 die grijze ripstop op de tong en toebox gebruikt. Leren en suède overlays geven deze sneaker die klassieke Fall look, dat we graag weer terugkomen. Veelkleurige veters en een schone witte middelzool afwerking uit deze sneaker s look die naar verwachting deze herfst vrijlaat.

In de nieuwste versie van de New Balance H710DG is een Grape look voor de Fall gegeven. Deze sneaker, die is ontworpen om harde klimaten en condities te weerstaan, maakt gebruik van een ademende mesh bovenkant met mooie grijze suède overlays. Deze robuuste mid-top van New Balance combineert teal en paarse accenten in de sneaker die ons alle Air Jordan 5 Grape herinneren. Onderaan hebben we een zware zwarte rubberen trekzool voor alle bergwandelingen. De laars is afgewerkt met D-ring eyelets en zwarte touw veters.Krijg je nu van select New Balance retailers zoals Premier.

J. Crew is in een aantal mooie zieke kleurwegen aan een aantal New Balance-modellen beschouwd. Terwijl de stijlen hier zijn gekomen en gegaan in de staten, lijkt het erop dat ze eindelijk hun weg naar het land hebben ondergebracht. Een paar zeer bekende New Balance 998 en New Balance 1400 colorways hebben opgedaan bij een selecte Australische retailer waaronder populaire sneakerwinkel Daarboven. The New Balance 998 verschijnt in Navy / Orange en Tan / Orange, terwijl een Grey / Green paar New Balance 1400 s ook op 23 augustus beschikbaar is op $ 220 per pop. Dit betekent gewoon dat je nog een poging hebt om een paar te danken aan het internet.

Goud verdwijnt nooit en dankzij deze laatste New Balance-release krijgen de dames de kans om helder te schijnen. We hebben de kans om deze eerder te bekijken met een stel andere New Balance 996 colorways, maar het zou moeilijk zijn om te zeggen dat dit paar niet een been heeft op de competitie. Met een Kelp gekleurde suede boven en Gum buitenzool instelling een zeer neutrale toon, de treffers van Gouden leer die op het logo worden gebruikt en het hielblad bijna ook inmengen, maar dat metalen glans het een beetje pop geeft. Suede en gaas is nog steeds de orde van de dag en het algehele gevoel komt uit als comfortabel en toegankelijk. Zoek ze nu bij select New Balance retailers, waaronder de gepast genaamde Asphalt Gold. Laten we hopen dat ze snel hun weg naar stateide retailers vinden.
JessiWosv
 
Posts: 3
Joined: 2017-10-11, 06:22:51 am
Country: United States (us)
Gender: Male

Return to Willkommen bei Forenworld!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron