adidas amsterdam

In diesem Forum findest du hilfreiche Themen zu Forenworld (den Zusatzservices, sowie dem Support).
Du kannst die Beiträge und das Forum natürlich jederzeit löschen.

adidas amsterdam

Postby BuckJudd » 2017-08-28, 07:25:35 am

Als het gaat om het ZX500 OG-model, zien de adidas amsterdam mensen bij adidas dat ze altijd stoppen, want ze blijven de liefde tonen. Of is het de exclusieve maat? "Tie Dye" -collectie of deze twee nieuwe colorways die ergens in januari vrijkomen. Zoals u hieronder ziet, kunnen alle jullie sneakerheads in het eerste kwartaal van volgend jaar zowel een levendig zonneschijn als een cool grijze aanbieding verwachten aan retailerschappen. Na de sprong wachten u een aantal nieuwe nieuwe hoeken. Zorg ervoor dat u ze kijkt, en laat het ons weten welk paar u het meest voelt.

Geplateerd om de retailers op 14 december te raken zal inderdaad de Black / White adidas Mutombo zijn. Hoewel deze aankomende colorway al een paar keer al eerder is bekeken, lijkt het alsof de schoen beschikbaar is voor pre-order met dank aan Titolo. Ondanks het feit dat het lijkt op het eerste retro-aanbod van de Mutombo-lijn die eerder dit jaar is gevallen, staan deze gewrichten uit elkaar omdat ze niet van de levendige kleurmix zijn. Hoewel we er zeker van zijn dat deze adidas nmd kleurweg zeker een weg zal vinden in de collecties van veel sneakerheads zodra ze vallen, kijken we er echt naar uit wat adidas voor de Mutombo-lijn heeft gepland. Lees verder om een aantal nieuwe, nieuwe hoeken van deze aankomende versie te bekijken en zorg ervoor dat je een voorschot overzet naar Titolo om je voorbestellingen te plaatsen.

De adidas nmd kopen grootte van het Verenigd Koninkrijk? Heeft opnieuw verbonden met Adidas Originals om een paar paar s van exclusieve kicks te maken die je zelf kunt proberen te maken, maar ze zullen er niet zo uitzien. Adidas bracht hun ZX 5000 evenals de ZX 500 naar de tafel, terwijl ze beslisten op het thema bij de hand, Tie-Dye. De ZX 500 is een beetje basicer met het buitenste leer dat alles zwart is, inclusief de veters en een zwarte buitenzool onder de witte middelzool. Er is das-kleurstof, maar de binnenkant van deze kicks is volledig uitgedekt in blauwe das-kleurstof met kleine tips van groen. Aan de andere kant hebben we de ZX 5000 die ook de zwarte / adidas nmd heren witte zool deelt, maar deze keer is het leren bovenkant opgebouwd uit bruin en zwart suède door de bovenkant. De innerlijke voering op deze slechte jongens is helder lichtblauw, terwijl de dasverf verspreid is door de buitenkant, over de sneakers.

Enkele dagen geleden brachten we de Adidas Superstar 80s Woodland Snake naar u toe. Nou, deze vernieuwde adidas Originele Superstar Classic begon slithering in diverse adidas winkels. Met de bovenkant bedekt volledig in reptiele druk, is de drie streepjesmerk in pure wit bedekt, terwijl de schelptoenen en zolen verweerd zijn om een vintage / versleten uiterlijk te creëren. Deze snakeskin adidas zijn te lang niet op de planken geweest, dus ga verder naar SNS of Titolo om vandaag een paar te kopen!

Wat belooft klanten premier schoenen- en kledingproducten, zoals Foot Locker's House of Hoops-winkels, Champs Sports Nike Yardline en de nieuw geïntroduceerde Kids Foot Locker Fly Zone. Deze beweging van Footaction zou hun bedrijf goed moeten helpen groeien in FY 2014. Met locaties in Atlanta , New Orleans en Detroit, is het maar een kwestie van tijd, totdat men in je buurt komt. Hier is wat Footaction's hoge management over de nieuwe onderneming moest zeggen: "Adidas Originals Collective is een nieuwe retailervaring die binnen de geselecteerde Footaction-deuren zal leven, een uniek concept voor beide merken", zegt Simon Atkins, hoofd van de Sportstijlafdeling bij Adidas Regio Noord-Amerika. "Adidas Originals Collective geeft ons een plek om nieuwe producten en concepten voor te stellen die op de best mogelijke manier tot leven zullen komen."

Na het delen van enkele teaserfoto's adidas y3 van de 14 december release van wat er nog een paar van de adidas Mutombo zal zijn, lijkt het erop dat we je allereerste kijk hebben op hoe de werkelijke schoen eruit zal zien. Gekleed in een simpele zwart-witte verschijning, lijkt deze opkomende versie lijker op het paar dat de Mutombo retro-run heeft uitgeschopt. Terwijl we alleen maar zoveel van de schoen kunnen zien, zijn we er zeker van dat er nog een betere blik komt voordat we het weten. Controleer een andere look na de sprong en zorg ervoor dat je browsers op SneakerFiles worden vergrendeld voor meer informatie.
BuckJudd
 
Posts: 3
Joined: 2017-08-28, 07:09:00 am
Country: United States (us)
Gender: Male

Return to Willkommen bei Forenworld!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron