nike roshe

In diesem Forum findest du hilfreiche Themen zu Forenworld (den Zusatzservices, sowie dem Support).
Du kannst die Beiträge und das Forum natürlich jederzeit löschen.

nike roshe

Postby MonroeBirrell » 2017-08-02, 09:31:57 am

Jordan Brand is bekend om enkele nike air max 90 van zijn design nietjes, zoals hun beroemde Jumpman-logo of de olifantdruk die ze lijken te hebben. Vandaag kijken we naar een nieuw paar schoppen die op het olifantdrukontwerp spelen, in de vorm van Nike Air Huarache-schoenen. Gemaakt door Retro J's Restoration, werd dit volgende project specifiek geïnspireerd door de Air Jordan 3 Black Cement. De Nike Air Huarache is meestal zwart bedekt, met rode accenten en een grijze olifantdruk op de teenpanden. Deze douanes zijn eenvoudig ontworpen, maar dat olifant printtop is dope! RJR vertaalde de kleurgebied van het originele AJ3 Black Cement, waarbij elk ontwerpcomponent naar de Nike Air Huarache werd overgebracht. De lederen panelen komen in een mat zwart, samen met een zwarte maasdoek doos. Net als de AJ3, rood lijnen het interieur, en de zwarte op grijze, olifantdrukgrafiek versieren de teenkappen. Een witte middelzool voltooit deze paar douane van RJR.

Deze Air Jordan 6 O custom, Oregon Duck themed schoppen hadden de nike air max 90 goedkoop sneakerheads in een waas, en nu hebben we nog een paar kicks van Shoekings Las Vegas voor u! De Nike LeBron 11 Vice City-douane van Shoekings Las Vegas beschikt over de klassieke South Beach-kleurweg, maar met palmblaadjes verfraaien de overlays. Gray neemt de basis van de sneakers over, met de opgeheven overlays die nike air max 90 dames in turkoois komen. De palmblaadjes laten de overlays zien in lichte en donkerdere tinten van turquoise, waardoor een monochromatische esthetiek is die heel mooi is. Bubble gum roze valt aan op de lacing en Nike Swoosh die langs de binnenkant van de schoenen raakt. Een mintgroen domineert de buitenzool. Zwart is te vinden op de middenvoetpanelen en -tongen, terwijl er een geheime bloemenafdruk op de binnenvoering voorkomt.

Nike Sportswear s City Pack gaat verder met het debuut van de Nike Roshe Run Slip City Pack Rio. Wat superieur comfort combineert met native color-blocking, dit is een release die je niet wilt missen. Wat de inspiratie van het regionale nike air max 90 heren grondgebied van Brazilië heeft, biedt deze makkelijke toegang tot Nike Roshe Run een slip-on-constructie en een feestelijke kleurweg die spel royal, vloeibare lime en volt accenten omvat. Deze vogels zijn in vetgedrukte oranje tong en hiel tabbladen toegevoegd, met spikkelige tussenzolen. De Nike Roshe Run Slip City Pack Rio landt op de planken van alle deelnemende NSW dealers vandaag. Retail is $ 80.

Voor degenen die op zoek zijn naar een zomervlucht naar de Zuid-Amerikaanse kanalen, verwelkomt zij vandaag de komst van de Nike Air Max 90 Breathe City Pack Rio. Geïnspireerd door Brazilië's beste, krijgt deze klassieke runner een update met ademende mesh bovenkanten, een flexibele midsole en een officiële kristal mint colorway waarvan het palet werkt in zwarte, hyperblauwe en rechte grijze accenten. Ook is ondertekend Rio Brazil-tong tags. Set tegen een verkoopprijs van $ 160, is de Nike Air Max 90 Breathe City Pack Rio vandaag beschikbaar via alle deelnemende Nike Sportswear dealers.

Voorafgaand aan zijn release later vandaag, is het enige recht dat we u met officiële afbeeldingen op de komende Nike LeBron XI (11) Low Dunkman raken. Wat wordt gekenmerkt door een medium khaki palet, dit low-top handtekeningmodel beschikt over voltaccenties over haar kantenset, Swoosh branding, middenzool en buitenzool als een complete afwerking. Gekocht bij $ 170, kijk naar de Nike LeBron XI (11) Low Dunkman nike roshe om vandaag te laten vallen door alle deelnemende Nike Basketball retailers.

Een maat? Wereldwijd exclusieve, Nike en maat? Zal de iconische stijl in twee nieuwe kleurenwegen vertonen: verbrand rood met orewood bruin en platina wit met koel grijs en wit. Voornamelijk gemaakt van zacht suède, jacquard mesh en leermaterialen, elk model zal ook voorzien zijn van textuurspatborden, witte midsoles, 270-graden blootgestelde luchtunits, neopreen mesh sockliners, en meer die zijn zeldzame aardsheid bevestigen. Landing in-store en online om 8:00 uur BST via maat? Op 30 mei 2014 zal de Nike Air Max 93 Metals Pack voor 100 dollar verkopen (ongeveer $ 170).
MonroeBirrell
 
Posts: 3
Joined: 2017-08-02, 09:27:49 am
Country: United States (us)

Return to Willkommen bei Forenworld!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron